Testannons-4
Brinner du för backend-utveckling och är redo för nästa steg i karriären? Då kan denna roll vara något för dig!

Vi på Ecrucial söker nu en härlig kollega till vårt kontor i Stockholm. Som konsult hos oss erbjuder vi dig varierande arbete med stora möjligheter att påverka. Du kommer att arbeta tillsammans med spännande kunder och tekniker inom olika branscher och verksamheter. Till ditt stöd har du kollegor som alltid ställer upp i en organisation där gemenskap, kunskap och utveckling står i centrum.

Vad vi söker

Till denna roll söker vi dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom backend-utveckling. I grunden har du troligtvis en utbildning från högskola/universitet eller något motsvarande. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, då kommunikation hos många av våra kunder sker på båda språken. Vi ser gärna att du har erfarenhet av teknikområden såsom Java, .NET/C#, Kotlin, Python, JavaScript eller Node.js.
Som person har du god kommunikationsförmåga och du tycker om att jobba i team och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du är initiativrik, kreativ och ansvarstagande och gillar att lära dig nya saker. Vi tror dessutom att du har ett brinnande intresse för programmering och trivs i konsultbranschen.

Vårt erbjudande till dig

Som anställd konsult hos oss får du möjlighet att välja hur din arbetssituation ska se ut. Du väljer uppdrag, semesterdagar, förmåner och lön helt själv – samtidigt som Ecrucial erbjuder utbildning, konferenser och roliga event. En flexibel vardag med mer frihet, helt enkelt. Vi på kontoret i Stockholm brinner för att ditt konsultliv ska ha guldkant och tillsammans skapar vi en god stämning och gemenskap.

Kontakt och ansökan

Skicka din ansökan idag eller kontakta ansvarig rekryterare NN på [mejladress och telefonnummer] eller NN [mejladress och telefonnummer] så berättar vi mer om oss.

Om Ecrucial

I över 15 år har utveckling varit grunden i vår verksamhet. Det har varit utveckling av nya tjänster och förvaltning av befintliga produkter, men även utveckling av system och ledning av invecklade projekt. Gemensamt för våra uppdrag är att vi jobbar med affärskritiska lösningar som är avgörande för våra uppdragsgivares framgång. Oavsett om det gäller rådgivning eller tekniskt genomförande, är vårt mål att alltid bidra med något extra.

Erfarenheten har lärt oss att IT aldrig kan betraktas som en isolerad företeelse — det finns alltid en koppling mellan affär, verksamhet och tekniskt stöd i form av IT. Denna insikt hoppas vi ska göra våra tjänster mer värdeskapande och att våra kunder får bättre lösningar.

Våra värderingar

"

Passion

Den avgörande passionen för att hålla motivationen uppe – både på och utanför arbetet. Vi har en inre drivkraft att utveckla, förbättra och utöva det område som vi verkar inom.

Kunskap

Den avgörande kunskapen för att förstå en helhet – utan att missa de små detaljerna. Vi har en gedigen förståelse för hur delarna fungerar och hur de hänger ihop. Att ständigt förbättra och förfina för flexibla, stabila och säkra lösningar

Genomförande

Den avgörande genomförandekraften för att leverera gång på gång. Vi älskar att leverera sådant som gör skillnad. Fokus på det som ger nytta. Att få alla delaktiga med förståelse för helheten för en hållbar leverans.