Verksamhetsansvarig i Sundsvall
Nu söker vi en ledare som vill vara med och leda vår etablering av Ecrucial Norrs verksamhet i Sundsvall. Vår vision är att under 2023 etablera ett kontor och rekrytera härliga kollegor som vill uppleva friheten som uppstår när man kan kombinera det man brinner för!
Vi erbjuder en spännande möjlighet att vara med och etablera vårt nya kontor i Sundsvall och forma framtiden för vårt företag! Som en del av Ecrucial Norr kommer du att få möjlighet att arbeta med en spännande kundbas och bidra till att lösa utmanande problem inom olika branscher.

Är du en erfaren och nyfiken ledare med en förmåga att bygga och leda team? Är du en relationsbyggare med nätverk i Sundsvall med omgivningar och gillar affärer? Då är detta den perfekta utmaningen för just dig!

Rollen

Som verksamhetsansvarig kommer du att ha en avgörande roll i att leda vår etablering och utveckling av kontoret i Sundsvall. Du kommer att ansvara för att rekrytera medarbetare som delar våra värderingar och ha en viktig roll i att utveckla nya affärsmöjligheter samt stärka relationer med befintliga och nya kunder.

Du har det övergripande ansvaret för att säkerställa hög kvalitet och leverans av våra tjänster i ditt område. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Ecrucial Norr tillsammans med VD och affärsutvecklare. Då rollen är ny finns alla möjligheter att vara med och forma den så att den passar dig. Du kanske tycker att det är stimulerande att ha konsultuppdrag som en del av tjänsten och isåfall stöttar vi dig i det.

Om Ecrucial Norr

Ecrucial Norr är ett värderingsstyrt konsultbolag inom IT och verksamhetsutveckling. Vi erbjuder våra medarbetare en attraktiv arbetsplats med spännande uppdrag i affärskritiska roller samtidigt som de ges stor frihet att styra sin egen arbetssituation. Vi finns i Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall. Bland våra kunder ser vi att efterfrågan ökar bl.a. inom områdena skog och tillverkande industri.

Kontakt och ansökan

Skicka din ansökan till ansvarig rekryterare Johan Bryngelsson på [mejladress och telefonnummer] så berättar vi mer om oss och denna spännande tjänst.

Om Ecrucial

I över 15 år har utveckling varit grunden i vår verksamhet. Det har varit utveckling av nya tjänster och förvaltning av befintliga produkter, men även utveckling av system och ledning av invecklade projekt. Gemensamt för våra uppdrag är att vi jobbar med affärskritiska lösningar som är avgörande för våra uppdragsgivares framgång. Oavsett om det gäller rådgivning eller tekniskt genomförande, är vårt mål att alltid bidra med något extra.

Erfarenheten har lärt oss att IT aldrig kan betraktas som en isolerad företeelse — det finns alltid en koppling mellan affär, verksamhet och tekniskt stöd i form av IT. Denna insikt hoppas vi ska göra våra tjänster mer värdeskapande och att våra kunder får bättre lösningar.

Våra värderingar

"

Passion

Den avgörande passionen för att hålla motivationen uppe – både på och utanför arbetet. Vi har en inre drivkraft att utveckla, förbättra och utöva det område som vi verkar inom.

Kunskap

Den avgörande kunskapen för att förstå en helhet – utan att missa de små detaljerna. Vi har en gedigen förståelse för hur delarna fungerar och hur de hänger ihop. Att ständigt förbättra och förfina för flexibla, stabila och säkra lösningar

Genomförande

Den avgörande genomförandekraften för att leverera gång på gång. Vi älskar att leverera sådant som gör skillnad. Fokus på det som ger nytta. Att få alla delaktiga med förståelse för helheten för en hållbar leverans.