Förbereda en avancerad integration eller för en tur på fjället?

Hos Ecrucial får du tid för båda.

Hampus har jobbat som konsult på Ecrucial i snart ett år och brinner för att ta sig ann utmanande uppdrag, oavsett om det är ett utvecklingsprojekt eller att nå en fjälltopp med skotern.
I dag jobbar han främst med kritiska integrationer och har sedan 2016 primärt jobbat med Microsoft BizTalk. Arbetet innefattar både förberedande insatser och löpande underhåll och förbättringar.

Friheten och möjligheten att lägga upp dagarna, veckorna och till och med året själv var avgörande för Hampus när han valde att börja på Ecrucial. Flexibiliteten och det egna ansvaret gör det möjligt att vara ledig de bästa skoterdagarna och man kan prioritera viktiga dagar med familj och vänner. Trots mycket ledighet har Hampus idag betydligt högre lön än där han jobbade tidigare, där man ansökte om ledigt och var begränsad till sina fem veckor per år.

– Möjligheten att välja och frihetskänslan är det absolut bästa. Jag tror fler skulle få en bättre vardag om de verkligen trodde på sin kunskap och kapacitet. Ecrucial ger det stödet som krävs och är den perfekta arbetsgivaren för den som vill ha full kontroll över sin vardag, avslutar Hampus.

Är du också systemutvecklare och tycker det låter spännande? Skicka en intresseanmälan nedan och upplev friheten som uppstår när du kan kombinera det du älskar.

Bli Ecrucial!

Vad roligt att du är intresserad. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

12 + 10 =

Vi är ett grymt gäng av utvecklare, designers, projektledare och ledare.
Träffa oss!