Malin leder både utvecklingsteam och intensiva swimrun-lopp
För Malin är balansen i livet avgörande för att kunna prestera – både på jobbet och under träningspasset. Här berättar hon om varför hon jobbar på Ecrucial och varför hennes passion är så viktig för att leverera affärskritiska projekt.

Varför jobbar du på Ecrucial?

Jag älskar balansen mellan frihet och samhörighet! Att vara konsult på Ecrucial ger mig både möjligheterna att påverka och styra min vardag och uppdrag, samtidigt som det innebär en varm samhörighet och ett proffsigt stöd inom bland annat försäljning, ekonomi och utbildning.

Vad innebär affärskritiskt för dig?

Att ha en affärskritisk roll, innebär för mig, att jag har förstått värdet som affären ämnar skapa samtidigt som jag har passionen och kompetensen att driva igenom det som är avgörande.

Varför är din passion viktig för dig?

Min passion är avgörande för min psykiska hälsa. Träningen ger mig balans, fokus och förmåga att prioritera. Det är här jag hämtar kraft, laddar ur, laddar om och får perspektiv. Ju mer arbete jag har på mitt bord, desto viktigare att hålla fast vid passionen!

Malin Rappe

Frågor? Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi letar efter Sveriges främsta konsulter som vill bli en del av Ecrucial. Älskar du utmaningar, har dokumenterad kompetens och vill kombinera ditt arbete med annat i livet? Då är du varmt välkommen med en spontanansökan.

"
Magdalena Henriksson

Magdalena Henriksson

KONSULTANSVARIG, Stockholm

Expertområde: Ledning
Passion: Sol och värme

magdalena.henriksson@ecrucial.se

Vi är ett grymt gäng av bland annat utvecklare, designers, projektledare och ledare.
Träffa oss!