Specialist på e-faktura eller båtmotorer? Hos Ecrucial får Martin tid för båda.
Med en passion för båtliv, motorer och gemenskap är det viktigt för Ecrucial-konsulten Martin Forsberg att ha en bra balans mellan arbete och fritid. I hamnen trivs han som bäst och efter intensiva dagar framför datorn finns det inget bättre än att ta en tur med båten.

Möt Ecrucial-konsulten Martin Forsberg som är expert på e-faktura och även hamnkapten i Örnsbergs Båtklubb.

Som anställd konsult hos oss får du möjlighet att välja hur din arbetssituation ska se ut. Du väljer uppdrag, semesterdagar, förmåner och lön helt själv – samtidigt som Ecrucial erbjuder utbildning, konferenser och roliga event. En flexibel vardag med mer frihet, helt enkelt.

Visst låter det spännande? Kontakta oss och upplev friheten som uppstår när du kan kombinera det du älskar.

Örnsbergs Båtklubb

Grundades: 1921
Antal platser: 137, de flesta med y-bommar och några med bojar.

I början på 1920-talet låg ett antal småbåtar gratis längs strandremsan nedanför Örnberget. Men Malkhoms gjuteri ägde marken och började 1921 att ta ut en avgift på 10 kr/båt. Det blev startskottet till bildandet av Örnsbergs båtklubb som formellt skedde den 16 oktober 1921 vid en utflykt till Lindö udde. Den nybildade klubben kom sedan att hyra marken av Malkholm & Kompani för 50 kr/år. Klubbens standert och mössmärke är ritade av medlemmen C.R. Mattsson och fastställdes efter en tävling vid ett möte den 25 mars 1922.

Spontanansökan

Vi letar efter Sveriges främsta konsulter som vill bli en del av Ecrucial. Älskar du utmaningar, har dokumenterad kompetens och vill kombinera ditt arbete med annat i livet? Då är du varmt välkommen med en spontanansökan.

"

Är det OK att vi sparar dina kontaktuppgifter enligt vår policy?

Frågor? Kontakta oss så berättar vi mer!

"
Johan Bryngelsson

Johan Bryngelsson

VD, Ecrucial Norr

Expertområde: Ledning
Passion: Skidåkning, fjällen

johan.bryngelsson@ecrucial.se

Vi är ett grymt gäng av bland annat utvecklare, designers, projektledare och ledare.
Träffa oss!